Προστασία Ακοής για Μουσικούς & DJ’s

Είστε μουσικός, τραγουδιστής, DJ, ηχολήπτης ή εργάζεστε σε κέντρα διασκέδασης, συναυλιακούς χώρους ή μέρη όπου η έκθεσή σας στη δυνατή μουσική είναι καθημερινή;

Η πολύ δυνατή μουσική κρύβει κινδύνους. Η ένταση του ήχου μέσα σε ένα club ή μια rock συναυλία μπορεί να κυμανθεί από 110dB έως και 150dB, τα οποία είναι αρκετά να προκαλέσουν διαταραχές στην ακοή σας όπως, εμβοές, υπερακουσία αλλά και απώλεια ακοής. Η έκθεση σε ένταση 100 decibel για πάνω από 15 λεπτά τη μέρα, είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την ακοή σας.

Όσο ισχυρότερος είναι ο ήχος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότατα βλάβης, με εμφανή συμπτώματα όπως το συνεχές βούισμα, η προσωρινή ή και μόνιμη απώλεια ακοής. Μάθετε περισσότερα για τις επιπτώσεις…

Η ανάγκη για προστασία
της ακοής σας
είναι απαραίτητη!
Δυστυχώς η µείωση της ακοής όταν συντελείται είναι µία αµετάκλητη διαδικασία.

Εάν η ακοή µας ζηµιωθεί µε οποιοδήποτε τρόπο δεν επανέρχεται, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα επανόρθωσης της βλάβης στο ακουστικό µας όργανο. Αυτό καθιστά την ανάγκη για πρόληψη ακόµη πιο σηµαντική.

Αποτελεσματική προστασία από την δυνατή μουσική επιτυγχάνεται με τις ωτοασπίδες (ELACIN – SOUNDZ) που προσφέρουν εξαιρετική μείωση της έντασης του ήχου σε ένα πολύ ασφαλέστερο επίπεδο, χωρίς όμως να αλλοιώνουν τον ήχο και να μειώνουν την αληθινή αίσθηση των μουσικών οργάνων ή της μουσικής γενικότερα. Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις που υπάρχουν για εσάς..